top of page
ERVARING GENOEG, HOE WERKT DAT IN DE PRAKTIJK

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan

Deze pro zal niet snel je hele swing veranderen, 'met meer plezier golfen' is mijn motto en vaak zijn een paar tips en aanwijzingen voldoende om ook de gevorderde speler weer op de rit te krijgen. Een goed onderhouden swing geeft je zelfvertrouwen en verhoogt je spelplezier. Investeer af en toe in een lesje, het is het zeker waard.

HGC course 1.jpg
Wouter juichen.jpg

MEET THE PRO

Al 40 jaar geleden werd ik 'gepakt'door het golfspel en het heeft me sindsdien niet meer losgelaten.

Op het CIOS in Overveen kwam ik in 1981 voor het eerst in contact met golf. Na het behalen van mijn tennis-specialisatie B en golf differentiatie vervolgens de opleiding tot golfprofessional gaan doen waarna ik in 1984 professional werd.

Ik heb lesgegeven op Spaarnwoude, Brunsummerheide, Nieuwegein en vanaf mei 1987 op de Haarlemmermeersche Golfclub.

Tijdens mijn actieve periode als speler heb ik in het golfspel een grote uitdaging gevonden. Hoogtepunten waren in 1994 het eindigen als eerste op de Order of Merit Monday Tour en in dat jaar ook geëindigd bij de eerste acht van de Matchplay kampioenschappen en de foursome kampioenschappen.

Op 9 augustus 1984 gaf ik mijn allereerste golfles; al meer dan 35 jaar probeer ik mijn enthousiasme voor de golfsport aan mijn leerlingen over te brengen.

bottom of page